Dale Malo Prosjekt forener krefter med Solid Utbygging og Solid Boliger

Dale Malo Prosjekt har slått seg sammen med Solid Utbygging og Solid Boliger

Dale Malo Prosjekt slo seg sammen med Solid Utbygging og Solid Boliger i november i fjor. Selskapene forenes under det nye selskapsnavnet Solid Dale Malo AS.

- Det har vært en god prosess som nå er i havn, sier konsernleder i Dale Malo Holding, Kjell Inge Dale, i en pressemelding.

90 prosent av eierandelene i det nye selskapet eies av Dale Malo Holding og de resterende 10 prosentene er fordelt på tre av de tidligere eierne i Solid Utbygging og Solid Boliger.

- Med navnet Solid Dale Malo viderefører vi det som allerede er opparbeidet i de to selskapene, den lokale forankringen, bransjeerfaringen og omdømmet. Mange kjenner til Solid og Dale Malo, og det ble etter en gjennomgang med de involverte, naturlig å videreføre dette i et felles selskapsnavn, sier Dale.

Svein Ronny Morewood starter i det nye selskapet fra den formelle overtagelsen, og Geir Inge Havnes tiltrer stillingen som daglig leder i Solid Dale Malo fra og med første januar 2021.

Begge har til nå vært ansatt som daglige ledere i henholdsvis Solid Boliger og Solid Utbygging.

Både Dale Malo Prosjekt og Solid Utbygging og Solid Boliger har over flere år jobbet med eiendomsutvikling, samt salg av tomter og ferdigbygde boliger i Molderegionen. Dette videreføres i Solid Dale Malo.

Selskapene har god kjennskap til hverandre, og har jobbet sammen på utbyggingsprosjekter.

- At vi har hatt god kjennskap til hverandre i forkant har vært positivt i den prosessen vi har vært gjennom, sier daglig leder i Solid Boliger, Svein Ronny Morewood.