Foto: NorBetong

NorBetong satser med betongstasjon i Hønefoss

NorBetong har fått godkjent byggetillatelse til å bygge ny betongstasjon ved Vestsiden pukkverk i Hønefoss.

Otto Poulsen. Foto: NorBetong

Selskapet etablerer dermed en ny avdeling for Hønefossregionen, og regner med å være i drift fra og med årsskiftet 200/2021.

Administrerende direktør i NorBetong, Otto Poulsen er godt fornøyd etableringen.

– Vi ser på Ringerike-markedet som et veldig spennende område for oss. Det er et område som har gode vekstmuligheter, og vi tror at både lokalmarkedet, vei, og jernbanen vil ha behov for våre produkter og tjenester. Det passer også godt med våre vekstambisjoner i det sentrale østlandsområdet. Derfor var det veldig gledelig at vi fikk byggetillatelse og avtale med grunneier på plass allerede nå, sier Poulsen i en pressemelding.

NorBetong etablerer en betongstasjon i Vestsiden Pukkverk og håper å være i drift allerede ved utgangen av året. Inntil da vil betongstasjoner i Bærum og på Lierskogen benyttes til oppdrag i området.

– Allerede nå har bestillingene begynt å komme inn, vi har blant annet bistått på Minnesmerke-prosjektet på Utøykaia nylig sier regionsjef Henning Emilsen i NorBetong.

Betongstasjonen ved Vestsiden Pukkverk vil kreve flere nyansettelser.

– Jeg regner med at vi vil trenge fire til seks personer til vår ny stasjon, avhengig av hvordan vi organiserer transport og pumping, sier Emilsen.