Dan Sergei Sukuvara vant pris for beste jernbane-master ved NTNU i 2019. Prisen ble delt ut av jernbanedirektør Kirsti Slotsvik.

Dan Sergei Sukuvara vant pris for beste jernbane-master i 2019

Dan Sergei Sukuvara vant Jernbaneprisen 2019 ved NTNU for oppgaven «Stiffness variations on railway tracks over culvert underpassings: A comparison between rigid concrete culverts with flexible steel-soil composite culverts».

Masterstudent Dan Sergei Sukuvara mottok prisen for beste jernbanefaglige masteroppgave ved NTNU i 2019 under Bygg- og miljødagen i Trondheim tirsdag.

Prisen for årets beste jernbane-master ved NTNU ble delt ut av jernbanedirektør Kirsti Slotsvik.

‒ Det er en glede å gi prisen til en oppgave som går rett inn i tradisjonelle jernbanefag med ny kunnskap og nytt blikk. Vi håper oppgaven kan inspirere andre studenter til å gjøre det samme, sa Slotsvik da hun delte ut prisen.

Sukuvara har i vinneroppgaven sett på det komplekse samvirket mellom over- og underbygning i overgangen mellom bruer og fyllinger. Ifølge veilederne Stein Nordal og Albert Lau ved NTNU har oppgaven gitt en bedre forståelse av de utfordringene man opplever i overgangssoner, og danner grunnlag for å se på mulighetene for forbedring av dagens løsninger.

Sukuvara jobber i dag innen geoteknikk for Multiconsult i Østfold.