Maren Helene Vikeby (fra venstre), Jens Tønjum Fjereide og Sang Munn Kim mottok Næringslivsringens pris for beste bacheloroppgave i Bygg- og miljøteknikk av prodekan for utdanning for masterstudiet ved Byg- og miljøteknikk på NTNU Leif Rune Hellevik.

Pris for beste bacheloroppgave gikk til studenter som skrev om renovering av vannledninger

Jens Tønjum Fjereide, Maren Helene Vikeby og Sang Munn Kim mottok Næringslivsringens pris for beste bacheloroppgave i Bygg- og miljøteknikk.

Bygg- og miljøteknikkstudentene Jens Tønjum Fjereide, Maren Helene Vikeby og Sang Munn Kim mottok utmerkelsen fra Næringslivsringen for oppgaven «Renovering av vannledninger på Utleira og Fossegrenda – metodevurdering».

Prodekan for utdanning for masterstudiet ved Bygg- og miljøteknikk på NTNU Leif Rune Hellevik delte ut oppgaven til de tre studentene under BM-dagen i Trondheim.

‒ Vinnerne av prisen for beste bacheloroppgave har på en fremragende faglig måte vist hvordan en kan planlegge utbedring og fornying av vannledninger med digitale og bærekraftige metoder. Studentene har vist hvordan en kan benytte digitale verktøy for beregninger og simulering i planleggingen, og innovative løsninger for utbedring av vannledninger, sa Hellevik.