Administrerende direktør Paulo Bergstrand i Scanmaskin Sweden (fra venstre), eksportsjef Peter Niklasson i Scanmaskin Sweden , salgsdirektør Claus Bruker i Normann Olsen Maskin og administrerende direktør Joh Einar Solhaug i Normann Olsen Maskin. Foto: Anna-Lena Lööf, Markedssjef Scanmaskin Sweden

Normann Olsen Maskin blir totalleverandør for Scanmaskin i Norge

Normann Olsen Maskin inngår nå et nytt samarbeide med det Svenske selskapet Scanmaskin Sweden, en stor leverandør av slipemaskiner, tilhørende maskiner og diamantverktøy.

Det skriver Normann Olsen Maskin i en pressemelding mandag.

‒ Scanmaskin sitt produktsortiment har år etter år vist at de holder meget høy kvalitet og deres nyeste maskiner i World Series er definitivt i fremkant av utviklingen innen slipemaskiner og verktøy, sier administrerende direktør Joh Einar Solhaug i Normann Olsen Maskin.

Norman Olsen Maskin blir en totalleverandør på det norske markedet for hele Scanmaskin sitt sortiment, som består av slipemaskiner, diamantverktøy, industristøvsugere, betongfresere, blastere og slyngrensere, betonghelikoptre for fuge-frie gulv og beleggstrippere.

‒ For oss har det vært viktig å finne en partner som kan lytte til brukerne våre og være en støttespiller for dem. Gjennom deres lange erfaring med gulvsliping er vi overbevist om at vi sammen skal kunne tilby det norske markedet en helhetsleverandør for vellykkede gulvprosjekter, kommenterer administrerende direktør Paulo Bergstrand i Scanmaskin Sweden.