Anstein Skinnarland (t.v.) og Asle Kosbergløkk. Foto: privat.
Anstein Skinnarland (t.v.) og Asle Kosbergløkk. Foto: privat.

Anstein Skinnarland er ny digital utvikler i HRP

Anstein Skinnarland går fra stillingen som teknisk leder i Madaster Services Norway AS, og blir HRPs nye forretningsutvikler innenfor digital transformasjon.

Avdelingsdirektør Asle Kosbergløkk sier i en pressemelding at det er en rivende utvikling innenfor digital og teknisk ledelse, og at vi så vidt har sett starten på den digitale transformasjonen.

– Derfor er vi selvsagt veldig glade for at Skinnarland tar med seg sin erfaring og sitt sterke engasjement for en bærekraftig utvikling til oss, når vi skal utvikle nye produkter og tjenester, sier han.

Anstein Skinnarland er utdannet sivilingeniør med master i Elkraftteknikk fra NTNU. Han er tidligere leder i buildingSMART Norge, og har de siste årene vært med på å starte opp Madaster Servicer Norway AS. Før det har han hatt lederroller blant annet i COWI AS.

– Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe dedikert med marked og forretningsutvikling. Skal vi oppnå et mer bærekraftig samfunn må det skje ved å utnytte digital teknologi og data. Jeg har vært engasjert i digitaliseringen av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen i mange år - med mål om en bærekraftig utvikling og omstilling til en sirkulær økonomi. Jeg startet karrieren min som rådgivende ingeniør og prosjektleder. Som avdelingsleder i COWI hadde jeg ansvaret for et stort fagmiljø av folk som drev rådgiving og prosjektering av elektroinstallasjoner, automasjon, ITB og sikkerhet, samt teknisk prosjekt- og byggeledelse. Nå føler jeg at jeg i denne stillingen kommer tilbake til mitt egentlige fagområde, og kan trekke på mange erfaringer jeg har gjort underveis, sier Skinnarland i pressemeldingen.