Lena Gravdal er ansatt som ny regiondirektør i Rogaland og Agder for HRP AS. Til venstre driftsdirektør Erland Sveum. Foto: HRP

Lena Gravdal er ansatt som ny regiondirektør i Rogaland og Agder for HRP AS. Til venstre driftsdirektør Erland Sveum. Foto: HRP

Hun blir regiondirektør for HRP

Lena Gravdal er ansatt som ny regiondirektør i Rogaland og Agder for HRP AS.

Fram til juni i år var Gravdal ansatt som teamleder for bedriftsmarked i Dalane Energi.

– Gravdal kom til HRP for å gå inn i stillingen som prosjektleder ved vårt kontor i Stavanger. Dette var samtidig som vi gikk bredt ut for å finne den rette til å lede en viktig Region for HRP, sier driftsdirektør i HRP, Erland Sveum i en pressemelding.

– Etter en grundig prosess, der en rekke sterke kandidater ble vurdert, kom vi til at vi Gravdal var den som vi søkte etter. HRP er utviklet seg til å bli en viktig rådgivingsbedrift innen by- og samfunnsutvikling. Vi kan tilby tjenester både før, under og gjennom hele livsløpet til prosjekter.

Før hun kom til HRP har Gravdal, som er bosatt i Egersund, vært mer enn 5 år i Dalane Energi, sist som teamleder for bedriftsmarkedet. Hun har en master i endringsledelse fra Universitetet i Stavanger, og har sin utdannelse som energirådgiver fra Fagskolen i Vestfold og Telemark.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på min nye rolle. Selv om det er drøye to måneder siden jeg kom til selskapet, er jeg blitt kjent med er selskap med meget kompetente folk. Jeg vet at det er stort behov for HRPs tjenester i regionen, med andre ord et godt utgangspunkt for å skape vekst, sier Lena Gravdal i meldingen.