Rune Kufaas er ny kommersiell direktør i HRP. Foto: HRP
Rune Kufaas er ny kommersiell direktør i HRP. Foto: HRP

Han er ny kommersiell direktør i HRP

Rune Kufaas er ansatt som kommersiell direktør i HRP. 

– For å kunne nå våre nye mål, skal vi vinne nye jobber i andre markeder enn de vi tradisjonelt har operert i. Vi har derfor sett behov for å styrke vårt markedsarbeid, og vi er glade for at vi har fått Kufaas til å lede HRPs kommersielle satsning i nye markeder, sier administrerende direktør Jan Arild Kingswick, i en pressemelding fra HRP.

Siden 2022 har Rune Kufaas vært HRPs avdelingsleder i Nord-Norge, divisjon for strategisk utredning og analyse. Kufaas har 10 års erfaring i konsulentrollen, og 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i nordnorsk næringsliv.

– Jeg er imponert over bredden i de tjenestene vi er i stand til å levere. HRP kan bidra i et hvert byggeprosjekt fra ideen eller behovet oppstår, til innflytting, og vi er fremst i landet på flere områder, sier Kufaas.

Selskapet melder selv at de passerte 500 ansatte i vår, og omsetter for rundt 700 millioner. Neste målsetning er å passere en milliard, ifølge meldingen. HRP sin vekst medfører også en betydelig rekruttering av flere hoder.

– Nye etableringer over hele landet er også et resultat av HRP sin økte oppdragsmengde. Lokal tilstedeværelse med rett kapasitet og kompetanse er viktig for våre kunder. Derfor er vekst i regionene viktig for oss, forklarer Kufaas.