Utvikler og eier Aspelin Ramm har inngått avtale med A Bygg om totalentreprise for det grønne logistikkbygget i Alf Bjerckes vei som skal huse proffleverandørene Motek og Ahlsell. Illustrasjon: Nordic – Office of Architecture

A Bygg Entreprenør landet logistikkbygg til 710 millioner

Aspelin Ramm og A Bygg Entreprenør har fredag signert en totalentreprisekontrakt til en verdi av 710 millioner kroner for bygging av et 29.500 kvadratmeter stort logistikkbygg i Oslo.

– A Bygg har god erfaring med denne type logistikkbygg og gjennom samspillsfasen fra høsten 2019 har vi opplevd både konstruktiv dialog og god kvalitet på leveransen, noe som er helt avgjørende for oss, sier Trond Erik Sveen , d irektør for prosjekt og utbygging i Aspelin Ramm i en pressemelding.

Entreprenøren er naturlig nok også fornøyd med å ha fått kontrakten.
–Som et kombinert kontor- og logistikkbygg treffer dette prosjektet begge våre forretningsområder: Kontor/handel og logistikk/industri. Gjennom den innledende samspillfasen har vi allerede bidratt til å til å realisere Aspelin Ramm sine ambisiøse planer innenfor prosjektets rammer, nå ser vi frem til å bringe prosjektet i mål, sier administrerende direktør Morten Raugstad i A Bygg Entreprenør.

Når det nye logistikkbygget i Alf Bjerckes vei 22 i Oslo står klart høsten 2022, er det proffleverandørene av bygge- og installasjonsvarer, Ahlsell og Motek, som flytter inn i det miljøsertifiserte bygget.

Begge aktørene vil ha hovedkontor i det 29.500 kvadratmeter store bygget på Alna. Motek får i tillegg et hypermoderne lager med blant annet AutoStore-lagring og automatisert logistikk, samt et nytt hovedverksted.