Inspirerende bok om sommerblomster

Lurer du på hva slags blomster du skal plante ute i år? Boken "Hageselskapets sommerblomster" av Tommy Tønsberg gir oversikt over 250 arter som passer for norske forhold.

I denne boken, som ble gitt ut på Cappelen Damm tidligere i år, presenterer Tommy Tønsberg over 250 forskjellige sommerblomster som passer til ulike typer uteplasser.

Boken speiler det store utvalget av blomster som nå finnes i hagesentrene rundt om i landet.

Med litt stell kan du ha glede av blomstene og fargeprakten gjennom hele sommeren.

Det finnes et rikholdig utvalg av sommerblomster for hagen og terrassen. Sommerblomstene blomstrer lenge, har et utall av fargevarianter og passer like godt i frodige bed som i potter og krukker.

Startskuddet går før 17. mai
For mange norske hageeiere er innkjøp av røde pelargonia, hvite margeritter og blå lobelia i dagene før 17. mai startskuddet for hageåret.

Ved å plante sommerblomster kan man på noen få timer sette farge på hagen. Behovet for en oversiktlig fremstilling av de mange sortene har økt i takt med et stadig utvidet tilbud, sier forlaget i en pressemelding.

Dette artsleksikonet inneholder altså informasjon om over 250 forskjellige sorter og arter. Hver enkelt plante er avbildet, og sentrale opplysninger som høyde, blomsterfarge, krav til vokseplass og bruksområde er kort omtalt, sammen med en utfyllende tekst om planten.