LEKESTUE OG BOD: Denne lekestuen er designet slik at den kan forvandles til en kiosk. Når barna blir større kan den få nye bruksområder, for eksempel som bod. (Foto: Jabo)

Tid for utendørsmoro

Våren og sommeren er tid for lek og moro i en hage som tåler at barn utfolder seg.

Den svenske treprodusenten Jabo har spesialisert seg på treprodukter til hagen, deriblant annekser, utestuer, boder og levegger. De har også mange produkter for barn, blant annet fotballmål, sandkasser og lekestue.

I år er det flere sesongnyheter for sommerens lek og moro i hagen, skriver Jabo i en pressemelding.

Lekestue med kiosk
Happy er en koselig lekestue med design av et lykkelig ansikt på fasaden. Åpne munnen, og le­kestuen forvandles til en lekekiosk. Happy Maxi er navnet på den store varianten på 7,2 m 2 som har to små rom. Når barna blir større, kan stuen få nye bruksområder, for eksempel som bod.

Happy kommer også i en mindre variant: Happy Mini på 3,6 m 2. Begge variantene er moderne og stilrene og passer i hagen til både eldre og mer moderne hus.

For lek både innendørs og utendørs
Hvem har sagt at en lekestue må være av tre? Med vegger og tak i polyester og en ramme av pulverlakkerte stålrør blir lekestuen plutselig mobil. Jabo Lekehus er en minilekestue som kan brukes både innendørs og utendørs. Mål: 1,7 x 1,2 x 1,6 m.

Fargerik sandkasse med lokk, som også holder kattene borte.

Kattesikker sandkasse
Ingen hage med barn er komplett uten en sand­kasse . Etter forespørsel fra våre kunder lanserer vi nå to ferdigmalte sandkasser med lokk. Med disse sandkassene i lekne farger og med lokk trenger man ikke lenger bekymre seg for områdets katter. Mål: 120 x 120 x 120 cm.

Fotballsommer for alle
VM i fotball spilles i Brasil. Knøttemesterskap spilles i hagen. Jabos fotballmål i beskyt­telsesimpregnert furu med nett tåler både robust håndtering og en og annen regnskur. Mål: 200 x 140 x 80.