Enovakonferansen 2013 nærmer seg

Enova venter fullt hus når Enovakonferansen ”Det grønne gullet” arrangeres i Trondheim 29.-30. januar. Med over 600 deltakere blir årets konferanse den største til nå for Enova. Olje- og energiminister Ola Borten Moe åpner konferansen.

I Europa investeres det mer enn noensinne i fornybar kraft og energieffektivisering. Man ser konturene av en grønn revolusjon som innebærer nye muligheter og økt lønnsomhet med effektive energi- og klimaløsninger.

Med anerkjente internasjonale og nasjonale navn på plakaten skal Det Grønne Gullet inspirere norske bedrifter og investorer til å ta del i utviklingen som nå er i full gang i de europeiske markedene.

Konferansen åpnes av Olje-og energiminister Ola Borten Moe. Blant foredragsholderne er Anup Jacob fra Virgin Group, investoren og medstifteren som har investert over 400 millioner dollar i fornybarbransjen, og Jeremy Leggett, mannen bak Storbritannias største solenergiselskap.

Norske foredragsholdere er blant annet NHOs Kristin Skogen Lund og Siri Espedal Kindem, direktør for fornybar energi i Statoil. Konferansier på konferansen er programleder og musiker Haddy N´jie.

– Verdens energibehov representerer mulighetenes marked for innovatører og investorer. Vi skal vise løsningene og mulighetene. Ledende aktører vil fortelle hvordan de utnytter grønne satsninger som en konkurransefordel, sier administrerende direktør i Enova, Nils Kristian Nakstad.