Snøhetta Oslo inn i Arkitektbedriftene

Snøhetta Oslo med sine 65 ansatte har besluttet å gå inn i Arkitektbedriftene.

- Jeg er sikker på ar Arkitektbedriftene og Snøhetta Oslo kommer til å få mye glede av hverandre i tiden fremover!, sier Line Bull som er daglig leder i Snøhetta.

- Svært, svært gledelig, sier administrerende direktør Egil Skavang, som ønsker Snøhetta velkommen inn i bransjeforeningen.

- For Arkitektbedriftene er det viktig at arkitektbransjen står samlet overfor byggenæringen og at bransjen snakker med én stemme overfor politikere samt offentlige og private beslutningstakere når det gjelder betydningen av god arkitektur. Når nå Snøhetta har besluttet å komme inn i bransjeforeningen, er vi trygge på at vi skal klare å oppfylle denne strategien. Ikke minst vil foreningen med vårt nye medlem stå enda sterkere i eksportsatsingen. Snøhetta har blitt et sterkt merkevare internasjonalt, sier Skavang.

Snøhetta er også en internasjonal aktør som vi har hatt et nært samarbeid over lengre tid. Vi gleder oss til at de nå vil arbeide tettere med oss om viktige saker fremover, sier administrerende direktør Egil Skavang i Arkitektbedriftene.

Snøhetta er det andre arkitektmiljøet som har valgt å gå inn i Arkitektbedriftene. Arkitektmiljøet Narud Stokke Wiig meldte seg inn like før jul. Les mer på nettsiden.

Snøhetta blir formelt medlem i løpet av mars.