Vil gjøre markbetong stort i Norge

Betongtrykk-kjeden ønsker å vokse i Norge. Til dette trenger de flere samarbeidspartnere.

Betongtrykk eller markbetong er et konsept som er stort i Europa og ikke minst USA der nærmere 80 prosent av alt som legges i hage og oppkjørsler er markbetong.

Betongtrykk/markbetong er det samme som støping med fersk betong rett fra bilen.

- Hos oss kan du i tillegg velge den fargen du vil ha på betongen og det mønsteret du vil trykke i betongen som vi har tilgjengelig. Dette blir en heldekkende plate der man unngår ugress. Platetykkelsen vil ligge på mellom 8-10 cm betong som armeres og støpes på ferdig avrettet og stabil grunn, forteller Trond Koldal i Betongtrykk.

Konseptet Betongtrykk ble etablert av Koldal i 2010.

- Vi skal i løpet av 2011være en landsdekkende kjede med 20 avdelinger. Vi kan skryte av at våre medarbeidere har over 20 års erfaring innen legging av markbetong, legger han til

For å få til denne veksten er Koldal på let etter flere samarbeidspartnere.

- Er du i dag et firma som driver som anleggsgartner eller entreprenør innen betong, og som i tillegg til det du driver med også kan ta på deg jobber med å legge betongtrykk/markbetong, kan du nå være bli med som samarbeidspartner i Betongtrykk-kjeden, sier Koldal.

Han søker samarbeidspartnere i store deler av landet.

- Vi kan tilby gratis utstyr og opplæring, felles bestilling og kundeservice-senter, felles innkjøpsavtaler, felles markedsføring og så videre, sier Koldal.