NCC bygger leiligheter på Tou park

NCC Construction Norge skal bygge 101 leiligheter i et boligprosjekt i Stavanger på oppdrag av Tou Næringspark. Kontraktssummen er på 143 millioner kroner.

Prosjektet består av tre blokker plassert over to plan med parkering og næringslokaler. Byggestart er september 2010, forutsatt godkjent rammetillatelse, og prosjektet har en varighet på to år.

- Vi er veldig fornøyde med å få oppdraget med å bygge leiligheter på Tou Park. Nå gleder vi oss til å sette i gang med planlegging og bygging av prosjektet, sier distriktssjef i Stavanger, Rune Ophus.

Ophus understreker at dette er en veldig fin jobb å få nå, etter en utfordrende periode i byggemarkedet. Han regner med nyansettelser ved distriktskontoret fremover.

- Vi er glade for å ha kommet til enighet med NCC om byggingen av de første enhetene i Tou Park. Vi skal sammen realisere en spennende og fremtidsrettet ”bydel” i Stavanger, sier daglig leder Fredrik Skadal i Tou Næringspark AS.

Kontrakten omfatter første felt av i alt tre felt i boligprosjektet Tou Park. Det er utbyggingsselskapet Tou Næringspark som står bak utviklingen av Tou Park. Ordren registreres i 3. kvartal 2010.