- Ta utdanning

Har du fagbrev og føler du stanger hodet i taket karrieremessig? Videreutdanning gjennom Fagskolen kan være et smart steg videre

17. – 19. februar ble det arrangert utdanningsmesse i Oslo. Fagskolene på Østlandet var på plass for å profilere sitt tilbud. – Det er viktig for oss å markedsføre Fagskolene, sier Bjørn Krogfoss, markeds- og studiekonsulent ved Fagskolen i Østfold.

Målgruppen til Fagskolene er folk med fagbrev. - Noen føler etter noen år i arbeidslivet at de kan stange hodet i taket karrieremessig og spør seg selv hva de skal gjøre videre med livet sitt. Mens andre igjen er nødt til å omskolere seg på grunn av at man ikke klarer å stå i jobben rent fysisk. Fagskolen kan være et smart valg ved at du kan gå videre på det du har uten å starte helt på nytt, sier Krogfoss.

Med på kjøpet får du studiekompetanse og mulighet til å gå rett inn på andreåret for videre ingeniørstudium.

Ved Fagskolen i Østfold er rekrutteringen til bygg- og anleggsutdanningen svært god. – Vi kjører fulle klasser og opplever god rekruttering, opplyser Krogfoss.

De fleste studiene ved fagskolene er toårige, med mulighet til å ta fagene over tre år deltid. Fagskolene kommer også til å starte opp nettstudium.

Fagskolene på Østlandets tilbud innen bygg og anlegg er; anlegg, bygg, klima-, energi- og miljø i bygg, bygningsvern og BIM-tekniker.