Jon Karlsen.

Har arrangert flere digitale bransjemøter for veien videre med Digitalt veikart 2.0

Like før påske gjennomførte BNL, med Jon Karlsen i spissen, tre bransjemøter hvor BNLs digitaliseringsarbeid har vært på agendaen.

– På møtene presenterte vi blant annet konklusjonene fra arbeidet med Digitalt veikart 2.0, arbeidet med felleskomponenter også ble det presentert gode eksempler fra bransjen, sier Jon Karlsen, prosjektleder for digitaliseringsarbeidet i BNL, til BNLs nettsider.

For at næringen skal komme et skritt lenger på veien i digitaliseringsarbeidet, så har BNL valgt å fortsette arbeidet med å implementere rådene fra digitalt veikart 2.0.

–Et av målene med digitalt veikart var å gi lederne i næringen noen råd om hvordan de skulle komme i gang med digitaliseringsarbeidet i egen bedrift. Vi så imidlertid raskt at det er svært ulike behov i de ulike bransjene. Skal vi lykkes i dette trenger vi et bredt engasjement fra alle bransjene. Jeg er svært fornøyd med disse møtene vi nå har gjennomført. Det var gode diskusjoner og mange gode eksempler fra de ulike bransjene på hvordan bedrifter har tatt i bruk gode verktøy for å bli mer digitale, sier Karlsen.

Du kan se alle bransjemøtene i opptak her