Foto: NTNU

Lean Communications leverer Lean prosessledelse til Campus NTNU

Lean Communications har av Statsbygg blitt tildelt avtale innenfor Lean prosessledelse og fremdriftsplanlegger på prosjektet samlokalisering Campus NTNU.

Kontrakten har i første omgang en ramme på opptil sju måneders varighet og omfatter rådgiving, opplæring og støtte til planleggingen i fasen som prosjektet Campus NTNU er i.

– Arbeidet skal føre til m er oversiktlige og effektive planleggingsprosesser gjennom økt eierskap og bredere kompetanse blant de prosjektansatte, heter det i en pressemelding.

– V ed å bruke leanfilosofien og virtual design and construction (VDC) skal prosjektet sørge for kunnskap og involvering for å få til god flyt i byggeprosjektet. Det prosjektutløsende behovet for Campus NTNU var å hente ut synergier mellom fagmiljøene gjennom å samle NTNU i Trondheim. Campussamlingen skal legge til rette for økt tverrfaglighet og samarbeid og bedre kvalitet i utdanning, forskning innovasjon, kunst og formidling, men vi skal bruke denne avtalen til å øke kompetansen vår enda mer, sier prosjektdirektør Helga M. Loholt i Statsbygg i meldingen.

– Vi gleder oss til å jobbe med et så omfattende og viktig prosjekt for samfunnet og for Statsbygg. Ved å bidra inn i utviklingen av Campus NTNU kan vi levere et bidrag inn i utviklingen av et stort og viktig lærested hvor også byutvikling inngår som del av prosjektet, sier Bjørn Ungersness, daglig leder i Lean Communications.