Martin Strand (t.v.) og kjededirektør i Mesterhus, Karl Arne Jespersen.

Martin Strand blir ny teknisk sjef i Mesterhus

Martin Strand er 33 år og har inntil nå jobbet som senior energi- og miljørådgiver i Rambøll Norge AS.

Han har tidligere hatt jobben som overingeniør i Direktoratet for Byggkvalitet

Strand er byggingeniør med spesialisering i konstruksjonsteknikk ved Høgskolen i Oslo. I tillegg har han en master fra Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona) innen bærekraftige bygninger.

Kjededirektør i Mesterhus, Karl Arne Jespersen, kunne torsdag ønske Strand velkommen til Mesterhus utenfor hovedkontoret på Bryn, under smittevernbergensninger. Som mange andre i disse dager starter han sin nye jobb på hjemmekontor.
- I tillegg til mange Teamsmøter med både Mesterhusforhandlere og kolleger blir det å sette fokus på ROT-markedet en av Strand sine viktigste oppgaver den første tiden, heter det i en melding fra Mesterhus.

- Mesterhus har 50 års erfaring på ROT-markedet og kommer til å satse mye på ROT-markedet i tiden fremover. I Martin får vi en teknisk sjef som er fremoverlent, nysgjerrig og faglig sterk. Mesterhus har hatt flere markante og dyktige tekniske sjefer opp gjennom årene og jeg er trygg på at Martin vil fortsette denne tradisjonen. Han har betydelig kunnskap innen byggfaget, både med småhus og erfaring med store prosjekter. I tillegg er det veldig viktig for oss at han har ekspertise og interesse for bærekraft som er et satsingsområde for Mesterhus og som vi vet kommer til å bli veldig viktig i tiden som kommer, sier Jespersen.

- Martin er også veldig interessert i teknologi og vi bidra til å løfte Mesterhus her og følge opp den store satsingen Mestergruppen gjør på dette området nå, legger Jespersen til.

Den nye tekniske sjefen innrømmer at det blir en spesiell start i Mesterhus.

- Det blir selvfølgelig en annerledes start enn jeg hadde sett for meg og jeg hadde gledet meg til å reise ut til medlemmer og på byggeplasser nå, men det får vi ha til gode. Jeg ser frem til å komme i gang i min nye rolle i Mesterhus og har stor tro at vi skal få til mye bra her fremover, sier Strand.