Daglig leder i Betonmast Romerike AS, Stein Erik Pedersen og hans team, med styreleder Borger Borgenhaug fra Axer Eiendom AS bak spakene i gravemaskinen. Foto: Axel Pritzbauer, Axer Eiendom

Axer Eiendom og Betonmast Romerike satte spaden i jorda på Fagerborgkvartalet

Axer Eiendom AS og Betonmast Romerike AS satte mandag spaden i jorda for forprosjektet og rivingen av Fagerborg hotell i Lillestrøm sentrum.

- Prosjektet Fagerborgkvartalet er meget godt mottatt i

Daglig leder i Betonmast Romerike AS, Stein Erik Pedersen og styreleder i Axer Eiendom AS, Borger Borgenhaug. Foto: Axel Pritzbauer, Axer Eiendom

markedet, og er en salgssuksess med 111 solgte boliger på et halvt år. Ingen andre boligprosjekter på Lillestrøm siden toppåret 2016 kan måle seg med populariteten til Fagerborgkvartalet. Vi har omsatt for rett over en halv milliard kroner på cirka et halvt år i salg. Det er rett over 71 millioner per salgsmåned og over våre egne prognoser. Vi er også godt fornøyd med å ha en så solid entreprenør med på laget som Betonmast Romerike, det gir trygghet og forutsigbarhet for våre kjøpere, sier en fornøyd Borger Borgenhaug, styreleder i Axer Eiendom, i en pressemelding.

Tradisjonsrike Fagerborg hotell har vært en viktig bidragsyter i hjertet av Lillestrøm, som har skapt mange gode minner for både lokalbefolkning og tilreisende.

- Vi er stolte av å forvalte tomten på en måte som tilfører Lillestrøm høy bokvalitet, attraktive næringslokaler og god arkitektur. Samarbeidet med Stein Halvorsen arkitekter har skapt et uttrykk som passer godt inn i den omkringliggende kvartalsstrukturen, men samtidig gir gode og brukbare arealer på bakkeplan og i høyden for beboere og besøkende, forklarer Borger Borgenhaug.

Prosjektet har cirka 500 kvadratmeter næringslokaler på bakkeplan, samt et innvendig torg, som utviklerne håper vil bidra positivt med gode lokale næringstilbud som kafe, restaurant, kiosk, bokhandel og lignende i området ved Odeon kino.