Daglig leder Håkon Eide og markedssjef Silje Netskar i ESSVE.

ESSVE viser frem siste skrik innen innfestning

Innfestningsleverandør ESSVE viser frem en rekke nye løsninger innen både skruer og lim på årets Bygg Reis Deg, og trår også til med sitt eget kunstverk.

‒ Her vil vi vise at vi kan kunsten å feste, smiler daglig leder Håkon Eide i ESSVE.

Flere nye løsninger er på display, og det er spesielt nyhetene som vekker publikums interesse på byggevaremessen.

I tillegg til nye, syrefaste konstruksjonsskruer har ESSVE siden sist Bygg Reis Deg lansert en ny kolleksjon fasadeskruer, som de har utviklet i samarbeid med trevareleverandørene Talgø Møre Tre og Moelven. De nye, syrefaste fasadeskruene er designet for å gå i ett med trekledningen, og kommer i fargene grå, brun, sort og hvit, i tillegg til blanke skruer med lite skruehode.

‒ Det gir en helt annen finish, er helt nytt og helt unikt for ESSVE, forteller Eide.

De trefargede fasadeskruene vises også frem i ESSVEs egne kunstverk på standen, hvor de prøver å gjenskape maleriet Skrik med skruer.

Til sammen kreves 14.000 skruer for å fullføre det ikoniske kunstverket, og alle som bidrar er med i to trekninger hver dag om en fullastet ESSVE-koffert til en verdi på omtrent 1.500 kroner.

En slik Essbox kan også vinnes ved å gjette riktig på hvor mye kraft som kreves for å trekke ut ESSVEs innfestingsløsninger.

‒ Vi opplever også mye interesse for det nye hurtigtørkende trelimet vårt Trelim Hurtig. Dette er det eneste trelimet på markedet som ikke krever press, det renner ikke og det tørker på kun 30 sekunder, forteller markedssjef Silje Netskar og demonstrerer.

Netskar og Eide kan fortelle at ESSVE nå fester grepet, og at de har hatt mange forhandlere innom som har vist interesse for de nye løsningene.

‒ Det har vært bra trykk fra flere aktuelle forhandlere her, og det er stor etterspørsel fra håndverkere som bruker forhandlere som ennå ikke har produktene våre, sier Eide.