Huseby skoler. Ill. Filter, Spinn og Grindaker

Prosjektutvikling Midt-Norge signerte ny rammeavtale i Trondheim

Prosjektutvikling Midt-Norge AS har for sjette gang signert ny rammeavtale med Trondheim Eiendom - utbyggingsenheten.

Denne gangen har de inngått avtale om å levere prosjektadministrative tjenester og prosjektstyring og anskaffelser. Avtalen løper i to år med mulighet for opsjon i 1+1 år.

- Vi inngikk vår første avtale om prosjektadministrasjon med Trondheim Eiendom helt tilbake til 19. desember 2004, og har altså i snart 15 år kontinuerlig levert våre tjenester til kommunen, sier avdelingsleder Odd Tillerli i Prosjektutvikling Midt-Norge AS i en pressemelding.

- Vi har hatt en rekke spennende oppdrag med nybygg innenfor helse- og velferdssentre, skoler og rehabilitering/ombygginger i kommunens eiendomsmasse. Av pågående oppdrag kan vi nevne rollen som byggherreombud for nye Huseby skoler som blir Trondheim kommunes største barne- og ungdomsskole med ca 1150 elever. Byggestart var i april 2019, og skolen skal stå ferdig våren 2021.

- Vi er stolte av å ha vært leverandør til Trondheim kommune over en så lang periode, og mener vi har bidratt på en god måte med utviklingen av vår fine by legger Tillerli til.