Lars Erik Vinje (daglig leder VestlandsHus) og Maria Gauffin (påtroppende markedssjef)

Vestlandshus får ny markedssjef

Maria Gauffin blir ny markedssjef i huskjeden Vestlandshus.

– Vi er svært fornøyd med å få en så fremtidsrettet markedssjef med på laget, sier daglig leder Lars Erik Vinje i en pressemelding.

- Vi søkte etter en sterk relasjonsbygger som forstår dagens kunder. Kjøpsreisen endrer seg i bransje etter bransje, og også vi som jobber i ferdighusbransjen merker hvordan økt netthandel endrer kundenes adferd. For å holde oss oppdatert søkte vi etter markedskompetanse fra bransjer som ligger foran vår egen. Da var Maria med sin ferske erfaring fra retail perfekt. Vi gleder oss stort til å modernisere og profesjonalisere markedsarbeidet til Vestlandshus enda et hakk sammen med henne, legger han til.

Vestlandshus har brukt de siste 18 månedene på å rigge oss for fremtiden, og merker nå effekten gjennom sterk vekst. Målet er en dobling av antall produserte boliger i 2018. Det nye kundetilfanget skal ikke gå på bekostning av kvaliteten. Målet er fortsatt å ha Norges mest fornøyde boligkunder, og å tiltrekke seg boligbyggere som skaper seg hjem, ikke bare bygger bolig.

- Jeg gleder meg veldig til å starte i jobben som markedssjef, sier Maria Gauffin.

– Vestlandshus har fremstått overraskende fremtidsrettet til å være i husbransjen, de tenker annerledes og utenfor boksen. Det liker jeg. Dette er en fantastisk spennende utfordring for en som brenner for å skape flotte hjem, legger hun til.

Gauffin kommer fra stillingen som senterleder ved Ålesund Storsenter og begynner i stillingen 1. september.