- Hele serien med fordelerskap har vært gjennom en betydelig oppgradering, forteller Jan-Olav Karlsen, distriktsansvarlig Oslo og omegn for Uponor.

Uponor lanserer ny generasjon skap

Uponor har utviklet en ny generasjon fordelerskap og tilbyr nå 66 nye artikler i Uponor Aqua PLUS Skapportefølje.

De nye produktene skal være tilgjengelig for kundene, og et basissortiment er på vei inn til grossistene.

- Den nye skapporteføljen består av 66 nye artikler; tappevannskap, kombiskap, inntakskap, stammeskap, vannutkasterskap og tilbehør. Det er verdt å merke seg at nye og gamle skap ikke er kompatible, opplyser Jan-Olav Karlsen, distriktsansvarlig for Uponor i Oslo og omegn i en pressemelding.

- De nye skapene kan brukes i alle typer VVS-Installasjoner. Det nye designet forenkler montering, og det er monteringsplate med hull for økt fleksibilitet. Samtidig har vi fjernet nøkkelen og har innført myntspor for enkel tilgang. Lås med nøkkel kan selvfølgelig bestilles, for de som ønsker dette, forteller Karlsen.

Tid og plass nok for å gjøre jobben er bare to av utfordringene rørleggeren møter til daglig.
I dialog med fagfolk har Uponor gjort endringer og tilpasninger som skal gjøre jobben enklere for fagfolk.
- De nye dørene har mindre plassbehov for å åpne, sammenlignet med tidligere utgaver. Nå er det vippedør som gjelder, Uponor har valgt å gå bort fra den eldre typen med sidehengsler, Dermed vil det også være lettere for rørleggeren å komme til med verktøy, understreker Karlsen.

En annen nyhet er at alle skap leveres med ferdig utstansede hull med plugg i. 

Alle de nye løsningene er SINTEF-godkjent.