Stian Lilleberg

Byggmann ansetter kjedeutvikler

Stian Lilleberg er ansatt som kjedeutvikler i Byggmann, for å styrke samhandling i kjeden og rekruttere nye medlemmer. 

 - Vi opplever stadig større interesse for våre konsepter i Byggmann, både blant eksisterende medlemmer og ikke minst fra aktører som vurderer å bli med i kjeden. For å fange opp alle behov og utfordringer, må vi styrke vår tilstedeværelse ute hos medlemmene. Med Stian har vi fått en bransjemann med god erfaring og solid kunnskap om kjededrift, og som er meget motivert for dette arbeidet, sier Are Blindheim, adm. dir. i Byggmann.

Stian Lilleberg er utdannet ingeniør, og har i de siste 14 år vært daglig leder i boligkjeden Norske Hus.

- Derfor kjenner han mange av arbeidsoppgavene godt fra før, og trives med å være tett på forhandlerne. Han tiltrer stillingen 2. mai 2018, og vil bruke den første tiden på å lære Byggmann sine konsepter å kjenne, før han satser for fullt på medlemsbesøk, heter det i en pressemelding.

- Medlemmene våre signaliserer at de er meget positive til at Stian kommer inn, og ønsker selv å ha tettere dialog med kjeden. I en hektisk hverdag opplever også de at kravet til effektivitet øker, og da er det viktig å kjenne til mulighetene som ligger klar, og bli geleidet inn i bruken av dem. Her ser de for seg at Stian kan bli bindeleddet som styrker nettopp dette, avslutter Blindheim.