Gjermo ny Norconsult-sjef i Steinkjer

Etter flere år med sterk vekst i antall ansatte, tjenestetilbud og oppdrag i Steinkjer, har Rune Gjermo tatt over stafettpinnen som ny kontorleder for Norconsults Steinkjerkontor.

Gjermo kommer til Norconsult fra stillingen som eiendomssjef i Nord-Trøndelag fylkeskommune, der han har hatt ansvar for planlegging, utbygging og vedlikehold av fylkeskommunale byggeprosjekter og bygningsmasse.Tidligere har han jobbet som tømrer og byggmester, er utdannet sivilingeniør fra NTNU med spesialisering i bygg og har en bachelor i ledelse fra BI. Foruten Fylkeskommunen, har han også arbeidserfaring fra Rana Entreprenør og Skanska. Nå ser han frem til nye utfordringer i Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektselskap.

– Rune har en meget spennende og allsidig bakgrunn. Som håndverker i bunnen, og med erfaring fra både entreprenør- og byggherresiden, vil han tilføre svært mye nyttig kompetanse inn i den videre utviklingen av Norconsult i Steinkjer, sier Jan Kåre Iversen, regiondirektør for region Midt i Norconsult ie en pressemelding.

– Jeg har blitt kjent med Norconsult fra både entreprenør- og byggherresiden, og opplever det som et solid selskap med gode faglige utviklingsmuligheter. Det var særlig lederutfordringene som lå i stillingen, og muligheten for å bidra til å utvikle selskapet videre som trigget min interesse, sier Rune Gjermo.