Illustrasjonsfoto

NESO satser på StreamBIM

- Mange av våre medlemmer opplever stadig større BIM-krav fra byggherrer, og ønsker å utnytte effektiviseringspotensiale BIM kan utløse. Et viktig element i dette er å tilby våre medlemmer en 3D BIM-software som er intuitiv og enkel å forstå, sier Lars Erik Flygel, innkjøps og driftssjef i NESO. 

NESO har nå valgt å gå inn på en avtale med StreamBIM.

- NESO har over mange år levert kurs og utviklingstiltak til byggebransjen i nord. Innenfor BIM har NESO allerede kjørt flere kurs og utviklingstiltak i samarbeid med Lars Chr. Christensen, og flere slike tiltak er planlagt i tiden fremover. NESO og Rendra AS har nå signert en avtale som også gir medlemmene tilgang til en software, der medlemmene skal kunne få komme med ønsker og innspill til videre utvikling av StreamBIM, sier Flygel..

- Vi har forpliktet oss til å tilby våre kunder den mest brukervennlige 3D BIM samhandlingsplattformen på markedet og vi utvikler stadig nytt innhold ved å jobbe tett sammen med våre kunder. Vi har investert i UX og designbasert innovasjon, og vi synes det er veldig kjekt at StreamBIM også blir oppfattet som enkel å forstå blant de som jobber i bransjen, sier Kristin Omholt-Jensen, daglig leder i Rendra AS i en pressemelding.

Selskapet ble nylig kjøpt av JDM Tecnlogy Group, en kanadisk familieeid bedrift som investerer i og bygger opp bedrifter som leverer software og produkter til den globale byggebransjen.

- Partnerskapet med JDMT har allerede gitt økt interesse for StreamBIM i mange land, sier Omholt-Jensen.