Randi H Augenstein

Helen & Hard med ny daglig leder i Stavanger

Randi H. Augenstein blir ny daglig leder for Helen & Hard Stavanger.

Partnere i Helen & Hard Siv Helene Stangeland og Reinhard Kropf vil rendyrke rollen som faglige ledere og styrke kontorets prosjekter og spesialisering.

Selskapet er i vekst og har en økende oppdragsmengde ved både Stavanger-kontoret og Oslo-kontoret.

- Helen & Hard er et nytenkende firma med et sterkt fokus på bærekraftig arkitektur som det er inspirerende å være en del av. Vi har et fantastisk team og har en tydelig posisjon i markedet, både i Norge og i utlandet. Jeg gleder meg til å ta tatt fatt på denne spennende oppgaven, og være med til å løfte Helen & Hard til enda nye høyder, sier Randi H. Augenstein.

Augenstein har vært ansatt som arkitekt i Helen & Hard i snart ti år, og har ledet flere større prosjekter og prosesser på kontoret. Hun begynte i stillingen som daglig leder fra 1. februar.

- Vi gleder oss over å meddele at Randi tiltrer som ny daglig leder i Stavanger. Det er en stor styrke at hun kjenner organisasjonen så godt fra før, er en dyktig arkitekt og i tillegg har stor gjennomføringsevne, som vi ser som svært viktig i den spennende perioden vi nå er inne i, sier Reinhard Kropf, gründer og partner i Helen & Hard.