Cramo hockeydrakter ga 10.000 euro til veldedighet

Etter den andre sesongen av Champions Hockey League ble alle Cramo toppscorerdrakter som var brukt i kamp solgt på en nettauksjon. Totalt innbrakte auksjonen € 10 000, inkludert en donasjon gitt av Cramo.

Summen vil bli donert til SOS Barnebyer i Europa. 7.000 euro av bidraget vil bli brukt til å støtte barneidrett i Finland og 3.000 euro i Tsjekkia.

- Barneidrett er svært viktig i arbeidet med SOS Barnebyer. Vi er glade for at Cramo besluttet å bidra med denne donasjonen til vårt arbeid. Det er flott at toppidrett kan støtte barn- og unges fysiske aktivitet, sier Kei Heikkilä, innsamlingsleder i SOS-barnebyer.

Tilsammen ble 48 trøyer auksjonert bort. Utropspris for hver trøye var € 100, med unntak av 2015-16 vinnere Frölunda Indians, som startet på € 200. Som forventet var trøyen fra Frölunda Indians den mest populære: den ble auksjonert bort for € 630. Fra Norge bidro trøyene fra Storhamar Hockey og Stavanger Oilers til et svært godt sluttresultat.

- Kampanjen gir oss mulighet til å tilby CHL-tilhengerne et unikt produkt og på samme tid hjelpe barn i nød. På denne auksjonen har alle vunnet, sier Lasse Huuhka, markedsdirektør i Cramo konsern. Cramo vil fortsette som en offisiell partner av CHL også neste sesong.