<p>Illustrasjon: Kristiansen & Bernhardt arkitekter</p>Illustrasjon: Kristiansen & Bernhardt arkitekterIllustrasjon: Kristiansen & Bernhardt arkitekterIllustrasjon: Kristiansen & Bernhardt arkitekter

Røkke, Buchardt og Ansnes bygger ut Oppdal-hotell

Kjell Inge Røkke, Arthur Buchardt, Bjørn Ove Ansnes og Mari Røhjell Ansnes vil utvide Quality Hotel Skifer i Oppdal med omtrent 3.150 kvadratmeter.

Det skriverAdresseaviseni en artikkel på sine nettsider.

Utbyggingen vil omfatte både nye leiligheter og ny konferansedel ved hotellet.

– I første omgang bygger vi 21 leiligheter fra 65 kvadrat til 120 kvadrat, sier eiendomsinvestor og styreleder i Oppdal Hotellinvest, Arthur Buchardt, til Adresseavisen, og røper også at man jobber med skisser til å bygge ut nye hotellrom.

Sammen med sønnen Anders eier Buchardt halvparten i Oppdal Hotellinvest. Dette selskapet eier eksisterende bygningsmasse til hotellet sammen med Oppdalstoppen invest, som eies av Kjell Inge Røkke, Bjørn Ove Ansnes og Mari Røhjell Ansnes.

Omtrent 3.150 kvadratmeter vil påbygget til hotellet bli på, skriver Adresseavisen.

Oppdal Hoteldrift og Quality Hotel Skifer omsatte, ifølge artikkelen, for 52,8 millioner, og hadde 54.193 gjestedøgn i 2015.

– Hotellet leverer som bare det, og straks vi har solgt 60 prosent av leilighetene, trykker vi på knappen, og bygger leilighetene, som vil bli bygd i samme stil som hotellet, sier Buchardt.

Han legger til at den planlagte leilighetsutbyggingen, som også Røros har lyktes med, er et resultat av opphevingen av boplikten i sentrum. Det betyr at både fastboende og fritidsfolk kan bo i leilighetene, heter det i artikkelen på adressa.no.