Foto: nyebilder.no

Ferd Eiendom til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Ferd Eiendom slutter seg til Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Beslutningen er et resultat av at selskapet nylig kjøpte Østensjøveien 16 sentralt i området og arbeider med å utvikle et helt nytt kontorbygg på eiendommen. Tomten kan bebygges med 10.500 kvm kontorareal for en eller flere leietakere, og spennende arkitektur, miljøvennlige løsninger og fremtidsrettede arbeidsplasser vektlegges i planene.
– Bryn-Helsfyr er et etablert og attraktivt kontorområde med byens beste tilgjengelighet, og Østensjøveien 16 vil bli et flott bidrag til videreutviklingen av området. Bryn-Helsfyr-samarbeidet driver viktig omdømmebygging til glede for alle med interesser i området, og som eier og utvikler er det naturlig for oss å ta del i dette, sier markedssjef Silje Strøm i Ferd Eiendom.

Andre deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet er Skanska CD Eiendom, SAJA Eiendom, Tveten Park, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Basale, Oslo Areal, Fortin, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, Fyrstikkalleen 3, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Østensjøveien 43 AS, Eiendomsselskapet Argentum og NCC Property Development.