Michael Kristensen (fra venstre), Fredrik Johansen, Espen Randsted og Nils W. Johnsen utenfor Interwood i Drammen.

Fritzøe Engros kjøper Interwood

Byggevaregrossist Fritzøe Engros kjøper alle aksjene i trevareleverandør Interwood i Drammen.

Det skriver Fritzøe Engros i en pressemelding tirsdag.

Interwood har, ifølge pressemeldingen, tidligere vært eid av fire partnere, hvorav tre er aktive og vil fortsette sitt daglige arbeid i selskapet.

– Da vi bestemte oss for å finne en ny eier som kunne bidra til å videreutvikle selskapet, er vi glade for at vi kom frem til en god løsning med Fritzøe Engros. Begge er opptatte av kunderelasjoner og kvalitet, og vi er overbeviste om at dette er den beste løsningen både for våre kunder og ansatte, uttaler deleier og styreformann Nils W. Johnsen i Interwood.

Administrerende direktør Espen Randsted i Fritzøe Engros sier i pressemeldingen at han også er godt fornøyd med avtalen.

– Vi er veldig godt fornøyd med avtalen og de mulighetene som åpner seg på man­ge nye områder. Gjennom mange år har Interwood vist at selskapets ansatte har en stor produktkunnskap og at de gjør en meget god jobb for sine kunder. Kombinert med vår industriavdeling er dette god match, og sammen vil vi bli en enda sterkere partner til våre kunder. Det har også vært viktig for oss at tidligere eiere fortsatt vil arbeide i selskapet, sier Randsted.

Interwood vil fortsatt ha lager i Drammen og fortsetter som eget selskap med Fredrik Johansen som daglig leder, heter det i pressemeldingen.