Marktingsjef Anders Roulund i NorDan kan presentere det nye vinduet som er utviklet i tett samarbeid mellom NorDan og hardware-produsenten Roto (foto: Jørn Hindklev).

NorDan samarbeider med Roto på Bygg Reis Deg

Vindusprodusenten NorDan viser Roto Tilt & Turn- produkter på Bygg Reis Deg.

Dette gjenspeiler det økende samarbeidet mellom NorDan, som er allerede godt kjent for sine smarte dør- og vindussystemer og Roto.

NorDan sin utstilling omfatter to Tilt & Turn vinduer, begge utstyrt med Roto NT Designo II hardware og et standard nivå av sikkerhet. Et av vinduene blir manuelt betjent, mens det andre omfatter Roto E-Tec Drive.

− Dette er en utmerket måte å jobbe sammen med våre partnere, sier Erik Kvarmo, Roto Business Development Director for Skandinavia og Storbritannia.

Han opplyser at Rotos merkevare har vokst jevnt de siste årene i Skandinavia.

− At vi nå har mulighet til å stille ut våre produkter som en del av porteføljen til et veletablert vindusprodusent som NorDan, er veldig positivt for oss, sier han.

Søren Milter Nielsen, Rotos tekniske salgssjef for Skandinavia, er enig.

− Det er veldig gledelig for oss at selv om NorDan allerede har et meget bredt spekter av høyteknologi i vinduer og dører, har vi vært i stand til å tilby produkter som gir dem enda mer fleksibilitet, påpeker han.

Anders Roulund, marketingsjef hos NorDan, ser samarbeidet som et møte mellom to dyktige organisasjoner.

− Samarbeidet med Roto, som i likhet med NorDan er et selskap med en lang historie av teknisk innovasjon, har gjort oss i stand til å tilby våre kunder noe vi ikke har hatt, nemlig et innadslående envrider-vindu. Videre er dette noe som representerer det beste innen moderne vinduteknologi, uttaler han.

Tilt & Turn-profilen gjør det mulig å tilby vinduer med færre vektbegrensninger.

− Det betyr at vi kan gjøre vinduene større, eller innlemme tyngre glassert enheter, sier Roulund.

Standardvinduet har manuelt betjent vindu, mens premiumutgaven med Roto E-Tec Drive tar det til ett annet nivå. Det er et vindu som ikke bare kan vippe seg selv, men som også kan låse og låse seg opp automatisk.

− Dette har selvfølgelig store fordeler for alle med en funksjonshemming eller hvis vinduet er vanskelig å nå, poengterer han.

Vinduet kan også integreres i smarthus.

Vil du ta vinduene nærmere i øyensyn, besøker du standen til NorDan på Bygg Reis Deg.