Populært Bond-tema hos Byggma

Det kryr av besøkende på Byggmas stand på Bygg Reis Deg. Ikke så rart når temaet er James Bond og en splitter ny Aston Martin er trekkplaster.

Høstens premiere på den nye Bond-filmen "Spectre" danner bakteppet for designet på Byggmas stand på årets Bygg Reis Deg.

Da Byggeindustrien var innom fredag formiddag var det folksomt på stand, og slik har det vært siden messet åpnet.

- Ja, vi har utrolig mye besøk, og vi har nok truffet blink med temaet. Det hjelper også at vi har sjefens nye Aston Martin utstilt, sier distriktssjef Bjørn Ødegård i Byggma.

Han påpeker  likevel at de har mange produktnyheter som  fenger publikum i tillegg til James Bond-effektene.

- Det er stor interesse for våre ferdig tapetserte veggplater Walls4You, som finnes i en rekke design og farger. For de som ikke er så glad i sparkle og pusse, har vi også ferdig grunnede plater  Walls2 Paint som det bare er å male rett på, sier Ødegård.

Foruten veggplater stiller Byggma også ut veggpanel for kjøkken og bad fra Fibo-Trespo. - Vi ser nå at stadig flere boligbyggere velger disse fremfor flis, sier Ødegård.

På standen presenterer også Byggma vinduer fra Uldal og I-bjelker fra Masonite.

Byggma eier produksjonsbedriftene Forestia, Huntonit, Uldal, Masonite Beams AB, Scan Lamps og Aneta Belysning AB, samt salgsselskapet Huntonit AB i Sverige.