Salgssjef Oskar Kristiansen i Isola.

Vellykket Isola-comeback

Isola er tilbake på Bygg Reis Deg etter mange år borte fra messen, og de mange nyhetene har trukket rett folk til standen deres.

- I går sto jeg her hele dagen, og da var det bare relevante personer innom. Så har det ikke alltid vært, sier salgssjef Oskar Kristiansen i Isola til Byggeindustrien.

- Før måtte man gjerne vise frem et produkt som var rettet mot det private markedet, og da tiltrekker vi oss feil type besøkere. Men i år virker det veldig bra, legger han til.

Porsgrunns-bedriften bruker også byggmessen til å ha møter med forbindelsene sine.

De har kommet med mange nyheter på årets messe, og har laget en egen avis til Bygg Reis Deg.

- Systemgodkjenningen av Isola Tyvek som et komplett system for utvendig fuktsikring og vindtetting av bygg fra SINTEF Byggforsk er kanskje den største nyheten, sier Kristiansen.

Isola har som første norske bedrift fått en SINTEF Byggforsk Teknisk Godkjenning som dekker et komplett system for utvendig fuktsikring og vindtetting av bygg. Godkjenningen dokumenterer blant annet ytelser med tetthet på passivhusnivå eller bedre.

I tillegg har Isola gått ut med en garanti på hele 30 år på sin nye takshingel, og blant annet lansert en ny generasjon Tyvek vindsperre, nye zinktakrenner og nytt underlagsbelegg.