Norgips arrangerer en egen høstustilling på Bygg Reis Deg. Foto: Christian Aarhus

Besøk Høstutstillingen hos Norgips

Kunst og Byggekunst går hånd i hånd på Høstutstillingen til Norgips hos Bygg Reis Deg på Norges Varemesse 14. - 17. oktober.

Med utstillingen ønsker Norgips å gi de besøkende en opplevelse utenom det vanlige.
-Vi ønsker å vise noe av bredden i vårt sortiment og fokusere på produktenes egenskaper på en leken og innovativ måte, sier kommersiell sjef Hilde Kristin Herud Norgips.

AQUA er for eksempel en vannskulptur som viser egenskapene til Aquapanel sementbasert plate som er vann- og fuktbestandig, og som kan bøyes. Veggene med assosiasjoner til de stijl og abstrakt ekspresjonisme viser frem designkvalitetene til inspeksjonlukene deres, mens verket TUNGROKK har en tung rokk festet til Ultra Board, som er en ekstra skruesterk plate. Den lyddempende platen Silentboard har blitt brukt til å pakke inn og stilne HiFi-høytalere i verket INNKLEDD STØYKUNST (UHØRT LYD), også videre.

Norgips har drevet med produktinnovasjon siden selskapet introduserte den aller første norske gipsplaten i 1965, og med det skapte et helt nytt marked i byggeindustrien. I år feirer Norgips 50 år og er i dag en komplett byggevareleverandør som leverer gipsplater, stålprofiler, inspeksjonsluker, puss, sparkel, skruer, verktøy og annet tilbehør til norske og svenske byggeplasser.

-På samme måte som vi har sterkt fokus på kreativitet og innovasjon av byggematerialer, håper vi at Høstutstillingen-konseptet også kan være med å skape litt innovasjon på en tradisjonell messe, sier Herud.

- Vi benytter også anledningen til å lansere en helt ny sparkelserie og lettvektsplaten Light Board.

Høstutstillingen til Norgips holder til på stand C01-12.