– Det blir en spennende utfordring og ikke minst hyggelig å komme tilbake til Vedal, sier Karen Cecilie Møller. (Arkivfoto)

Karen Cecilie Møller tilbake til Vedal

Karen Cecilie Møller startet som avdelingsleder i Vedal Prosjekt i august. Hun har også tidligere vært ansatt i Vedal, og hadde da blant annet ansvaret for utbygginger som Aker Hus på Fornebu og Maxbo Hvam.

– Vi er svært fornøyd med at Karen Cecilie har valgt å komme tilbake til Vedal og gleder oss til igjen å starte samarbeidet, sier Anders Vedal og Ole Vedal.

– Det blir en spennende utfordring og ikke minst hyggelig å komme tilbake til Vedal. Vedal-selskapene er involvert i en rekke store bygge- og utviklingsprosjekter, både på bolig- og næringssiden. Jeg skal sammen med den øvrige ledelsen og kollegaer i Vedal arbeide med utvikling og gjennomføring av store prosjekter både innen bolig og næring, sier Karen Cecilie Møller.

– Jeg kommer tilbake til et selskap som innehar gode, sunne verdier som jeg trives godt med. Fokus ligger på utvikling og gjennomføring av prosjekter sammen med gode kunder. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen i et selskap med mange muligheter, og som har kompetanse på hele byggeprosessen, legger hun til.

Møller har tidligere blant annet også ledet MT Højgaards norske selskap.