PEA-messen integreres i Eliaden

PEA-messen, som er en fagmesse for automatisering og instrumentering i industrien og VA-sektoren, slås sammen med Eliaden.

Målsettingen skal være å forene kreftene for å videreutvikle et samlet automatiseringsområde på Eliaden og markedsføre automatiseringsfaget sterkere overfor landbasert industri.

- Integrasjonen av PEA-messen vil styrke automatiseringsmiljøet på Eliaden. Dette vil gjøre arrangementet enda mer attraktiv for både utstillere og besøkende, sier Helge Bjørhall og Per Kølner, gründere av PEA-messen.

- Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle Eliade-konseptet.
Integrasjonen av PEA-messen er en viktig del av denne prosessen. Det er stort behov for mer automatisering i norsk industri. Med denne utvidelsen blir Eliaden en enda mer komplett arena for å vise bredden på hva som tilbys av produkter, løsninger og tjenester, sier Nils-Erik Magnell, prosjektdirektør for Eliaden 2014.

- Vi tar med oss det beste fra begge messekonseptene for å legge forholdene enda bedre til rette for aktørene på fagområdet, sier Magnell, som opplyser at utstillerne blir samlet i et eget miljø. Her kan de også gjennomføre egne aktiviteter.

Helge Bjørhall og Per Kølner oppfordrer automatiseringsleverandørene til å melde seg på Eliaden neste år.

- Med flere utstillere og større bredde blir Eliaden enda mer interessant. Når de to messene nå er samlet, er det langt større muligheter til å markedsføre fagområdet på en god måte.