Er BackeGruppen sprekest i bransjen?

BackeGuppen har utfordret byggebransjen til å delta i Holmenkollstafetten i en egen pulje.

Slik melder du ditt lag på:

Meld på ditt lag i klasse A1, skriv ”Byggebransjen for Kreftforeningen” i bransjefeltet og betal avgift til Holmenkollstafetten. Giro for gave til Kreftforeningen, kr 3.000 pr lag, blir sendt i posten sammen med spesiallagde armbind som brukes under løpet som et symbol på at man støtter saken. Alle lag som løper i denne puljen får treningstips og kosthold på e-post.

Les mer her

Samtidig gir man et bidrag til Kreftforeningen.

Pr midten av april er det ca 50 lag som er påmeldt i bransjepuljen. BackeGruppen stiller med minimum 15 lag. Dette betyr at over 20 prosent av de ansatte i selskapene i BackeGruppen skal løpe for seg selv, sin bedrift og til inntekt for en god sak.

- Vi er godt fornøyd med at så mange hos oss vil være med. Så vidt vi kan se er det ingen i vår bransje som har flere lag med enn oss uansett klasse. Jeg savner en del lag fra kjente profilerte selskaper i fra bransjen og håper på enda bedre og større konkurranse når startskuddet går, sier Konsernsjef Eirik Gjelsvik i BackeGruppen.

Dersom en allerede er påmeldt, men ikke har meldt seg på i bransjepuljen kan en fremdeles gjøre det ved å ta kontakt med Tjalve på telefon 22 60 43 40, mail@tjalve.no.

- Vi håper at flest mulig tar bransjeutfordringen - og det er ennå tid til å komme i god nok form til å ta en etappe, sier Gjelsvik.

Les også:
Byggenæringen med egen klasse i Holmenkollstafetten