Nye leiligheter mellom Oslos storbypuls og Østmarka

Mellom Oslos storbypuls og Østmarka, nærmere bestemt Lørenskog, legger nå Usbl helt nye leiligheter for salg.

Solheimstunet er stedet å bo for deg som ønsker alt i umiddelbar nærhet men som samtidig ønsker å trekke deg tilbake.

Solheimstunet har en svært attraktiv beliggenhet i Lørenskog sentrum. Vera Houck, prosjektdirektør i Usbl, sier det totalt legges ut 205 leiligheter for salg.

– Første byggetrinn består av 72 leiligheter. Bygget går over åtte etasjer og får flere oppganger med heis og trapp for enkel tilgang til alle etasjer. I underetasjen er det planlagt et næringslokale på 280 kvadratmeter i tillegg til fellesarealer, boder, parkering og tekniske rom, sier hun.

Urbant utenfor Oslo
Solheimstunet ligger inntil Solheimveien og Skårersletta med kort vei til blant annet bussterminalen, taxisentralen, Metro senter og Lørenskog hus.

– Du har tilgang til 100 butikker, spisesteder, kino, teater, bibliotek, utstillinger og en rekke servicefunksjoner. Skulle ikke det være nok tar det ikke mer enn 15 minutter med bil inn til Oslo sentrum, sier Vera Houck.

For alle turglade
Lørenskog er stedet å bo for alle som er glad i friluftsliv. Flere steder kjøres det opp lysløyper om vinteren. I Østmarka kan du gå timevis over flere mil, og forholdene er lagt til rette for både mosjonister og hardbarka Birken-utøvere.

– Lørenskog er en familieidyll rett utenfor Oslo. Et perfekt sted å etablere seg for unge mennesker og familier. Du har alt du trenger i umiddelbar nærhet – være seg om det gjelder shopping eller friluftsmuligheter. For eksempel ligger Losby Gods der med tilhørende golfbaner på 9 og 18 hull. Banen er faktisk kåret til en av Nordens aller beste, sier Vera Houck.

Gode planløsninger
Bebyggelsen utformes slik at de skapes rolige og skjermede utearealer for beboerne. Alle leilighetene får romslige syd- og vestvendte balkonger.

– Universell utforming gir gode planløsninger. Leilighetene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning og fra felles garasjekjeller er det adkomst med heis eller trapp til alle leilighetene, avslutter Vera Houck.