Ordfører Thorvald Hillestad i Re kommune (t.v.) mottar Veidekkes takk for oppdraget av distriktsleder Lars N. Hjertås.

Veidekke bygger nye Revetal ungdomsskole i Re

Veidekke Entreprenør har inngått avtale med Re kommune om å bygge nye Revetal ungdomsskole med plass til 450 elever i Re kommune i Vestfold.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 145 millioner kroner ekskl. mva.

- Veidekke har bygget en rekke offentlige og private bygg på Revetal, og vi er veldig glade og stolte over at vi har klart å vinne den krevende konkurransen om dette skolebygget. Det er viktig for Veidekke å bygge prosjekter innenfor ulike kategorier, og vår brede erfaring med skoleprosjekter medførte at vi vant fram, sier Lars N. Hjertås, distriktsleder i Veidekke Entreprenør i Telemark/ Vestfold.

Kontrakten ble inngått etter en avsluttet samspillsfase. Re kommune har laget en god og koordinert plan for prosessen som medførte at igangsettingstillatelse forelå så og si samme dag som kommunestyret vedtok å inngå kontrakt med Veidekke. Skolen skal tas i bruk fra starten på skoleåret 2017/2018.

- Det å bygge gode skolebygg er noe av det mest meningsfulle og motiverende vi kan være med på. Vi ser fram til et godt samarbeid med Re kommune, deres rådgivere og våre leverandører om dette prosjektet, og setter umiddelbart i gang med byggearbeidene, avslutter Hjertås.

Ill. Kristiansen & Bernhardt arkitekter