Tredje byggetrinn i Lille Løren Park består av 165 leiligheter fordelt på tre boligblokker. Illustrasjon: HRTB ArkitekterTredje byggetrinn i Lille Løren Park består av 165 leiligheter fordelt på tre boligblokker. Illustrasjon: HRTB Arkitekter

Veidekke bygger nye boliger i Lille Løren Park

Selvaag Bolig og Nordr har gitt Veidekke oppdraget med å bygge tredje og siste byggetrinn i prosjektet Lille Løren Park øst i Oslo. Kontrakten er en totalentreprise verdt 322 millioner kroner før moms.

Det skriver Veidekke i en pressemelding mandag.

– Vi takker for fortsatt tillit og er svært fornøyde med å komme i gang med siste del av dette flotte boligprosjektet, tross et noe krevende marked. Vi trives godt med å bygge for Selvaag og Nordr, og vi liker oss godt på Løren der vi har bygget nye hjem kontinuerlig over ti år nå. Vi tror dette blir et av Oslos beste leilighetsprosjekter og har et av våre beste bolig-team på plass, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo i pressemeldingen.

Etter ferdigstillelse av tredje byggetrinn vil Lille Løren Park bestå av 355 Breeam-Nor-sertifiserte leiligheter og en barnehage. Tredje byggetrinn består av henholdsvis 37, 63 og 65 leiligheter i tre boligblokker på syv og åtte etasjer.

Byggearbeidene er allerede satt i gang, og planlagt ferdigstillelse er i fjerde kvartal 2025, skriver Veidekke.