Vann- og avløpsetaten skal leie nesten 10.000 kvadratmeter i Brynsengfaret 6. Foto: Entra

Vann- og avløpsetaten skal leie nesten 10.000 kvadratmeter i Brynsengfaret 6. Foto: Entra

Vann- og avløpsetaten i Oslo flytter til Bryn

Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har signert en ny leieavtale med Entra. Avtalen omfatter nesten 10.000 kvadratmeter med næringslokaler i Brynsengfaret 6.

Vann- og avløpsetaten flytter til Bryn høsten 2025. 

– Avtalen med Entra har en varighet på ti år. Brynsengfaret 6 er et stort kontorbygg på 33.000 kvadratmeter på Bryn, heter det i en pressemeldig fra Entra.

– Vi i Vann- og avløpsetaten ser frem til å flytte til Brynsengfaret 6 i 2025. Her får vi flotte, fleksible lokaler som muliggjør økt samhandling og enda bedre ressursutnyttelse. I tillegg til gode kontorarealer, ivaretar lokalene også våre spesialbehov, blant dem laboratorium, garderobe og operasjonssentral. Det blir en stor gevinst å ha gangavstand mellom administrasjons- og prosjektmiljøet i Brynsengfaret 6 og etatens driftssentral på Helsfyr, noen hundre meter unna, sier direktør i Vann- og avløpsetaten, Anna Maria Aursund i meldingen.

I Brynsengfaret 6 vil Entra modernisere lokalene for å ta imot de rundt 700 ansatte i VAV.

– Vi er selvfølgelig fornøyde med at Vann- og avløpsetaten har valgt Entra som samarbeidspartner og gårdeier for sine nye lokaler. Vann- og avløpsetaten har et svært viktig samfunnsoppdrag, og vi skal gjøre det vi kan for å legge til rette slik at de ansatte får en best mulig arbeidshverdag. Vi gjennomfører nå oppgraderinger som vil gjøre Brynsengfaret 6 til et moderne og mer bærekraftig kontorbygg, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra, i meldingen.