To menn utenfor livsfare etter arbeidsulykke i Trondheim

To personer ble kritisk skadd da en pumpebil veltet på Jakobsli i Trondheim onsdag. Begge er utenfor livsfare og innlagt på sykehus, opplyser politiet.

– Begge de skadde er utenfor livsfare. Det er snakk om to menn, én i 40-årene og én i 30-årene, opplyser operasjonsleder Einar Røstum i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Begge arbeiderne ble kjørt til St. Olavs hospital etter ulykken, som skjedde i forbindelse med støping av et gulv. De pårørende ble varslet av mennenes arbeidsgiver.

– Vi har sperret av området og skal nå gå over i etterforskningsfase. Arbeidstilsynet er varslet, sa Røstum til Adresseavisen onsdag formiddag.

Innsatsleder på stedet, Mattis Hamborg, forteller til Nidaros at begge to ble kritisk skadd, men at de var våkne da de ble fraktet vekk i ambulanse.

En av dem ble først betegnet som alvorlig skadd. Ambulansepersonell tok seg av de to skadde på stedet før de ble fraktet til sykehus.

Politiet meldte om hendelsen klokka 9.44 onsdag formiddag. Det var flere personer på stedet som fikk med seg ulykken.

– Det er selvfølgelig litt dramatisk for dem. Derfor er det viktig for oss å få ivaretatt dem nå, sier Hamborg til Nidaros.

Konsernsjef Tom Erik Heggedal i Con-Form sier til Adresseavisen at de involverte jobber for deres firma.

– Alle de involverte, også pårørende og øvrige medarbeidere, blir fulgt opp av det lokale avdelingskontoret og av helse. Vi ser svært alvorlig på hendelsen og samarbeider tett med Arbeidstilsynet og nødetatene, sier Heggedal til avisen.

Han opplyser at de har satt krisestab i forbindelse med ulykken.