Alexander Aas har tidligere vært kaptein for Strømsgodset. Nå skal han lede entreprenørselskapet Trebo. Foto: Trebo.

Tidligere Strømsgodset-kaptein blir entreprenørsjef

Alexander Aas er ansatt som ny daglig leder i det Drammens-baserte entreprenørselskapet Trebo.

Daglig leder Erlend Heli, som nå går over i en ny rolle som salgsleder i Trebo AS, forteller at selskapet startet som en byggmesterbedrift som drev i en ganske liten skala. Dette har over tid endret seg, og Trebo har sakte men sikkert bygget seg opp til en større entreprenørbedrift som leverer totalentrepriser på boliger og andre byggeprosjekter i Østlandsområdet, skriver Trebo i en pressemelding.

– Et ledd i denne veksten og profesjonaliteten vi ønsker å skape, var å få en daglig leder med større kompetanse på økonomistyring, personalstyring og markedsstrategi. Alexander viste øyeblikkelig den profesjonalitet vi var ute etter, sier Heli.

Alexander Aas er tidligere toppspiller i fotball med fortid i både Odd Grenland, Odense og ikke minst Strømsgodset,  hvor han var kaptein frem til han la opp i 2012. Han kan også slå i bordet med åtte A-landskaper.

Aas sier han valgte å takke ja til stillingen fordi en daglig leder jobb gir han den utfordringen han ønsker, og ifølge den nye Trebo-sjefen har han fått den nødvendige inspirasjonen fra menneskene han skal lede.

– Trebo er et solid selskap med dyktige håndverkere. Et meget godt fundament vi kan bygge videre på for ytterligere vekst. Bygg og anlegg er en spennende bransje som jeg kjenner litt fra utsiden. Jeg har vært med å rekruttere blant annet prosjektleder, salgssjef og anleggsarbeidere til bransjen. Det er mye å lære og jeg gleder meg til spille de ansatte gode samt synliggjøre hvor dyktige Trebo er gjennom å levere kvalitet og profesjonalitet når vi bygger kundenes boligdrøm, sier Aas.