Stine Ilebrekke Undrum går til Norconsult. Foto: Fartein Rudjord

Stine Ilebrekke Undrum går til Norconsult. Foto: Fartein Rudjord

Tidligere Bane Nor-topp går til Norconsult

Stine Ilebrekke Undrum (53) begynner i rollen som prosjektdirektør innen markedsområdet Bygg og Eiendom i Norconsult.

– Undrum har over 30 års erfaring fra store og komplekse organisasjoner. Hun kan vise til 15 års erfaring fra ulike roller i Bane Nor og Jernbaneverket, de siste fire årene som konserndirektør for utbygging i Bane Nor. Før dette har hun blant annet jobbet med store utbyggingsprosjekter i Veidekke, heter det i en pressemelding fra Norconsult.

– Stine har en imponerende bakgrunn og har oppnådd meget solide resultater i de selskapene hun har jobbet i. Hun har et sterkt faglig engasjement og brenner for nyskaping og bærekraftige løsninger. Med Stines kompetanse og personlige egenskaper vil hun være en sterk bidragsyter til vårt arbeid, i prosjekter og overfor kunder. Vi er utrolig stolte over å kunne ønske Stine velkommen til Norconsult, sier Kjersti Kvalheim Dunham, markedsområdeleder for Bygg og Eiendom, i meldingen.

Stine Undrum sier hun gleder seg til å ta fatt på et nytt kapittel i Norconsult.

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Norconsult. Jeg har tidligere hatt ansvar for svært mange prosjekter der Norconsult har hatt kontrakt på rådgiverdelen, og jeg gleder meg til å få jobbe sammen med dyktige fagfolk som deler mitt sterke engasjement for bærekraftig utvikling og nyskaping. Norconsult har en utrolig slagkraftig og tung kompetanse, med stor bredde, og det blir fantastisk å få anledning til å jobbe med alle disse flinke folkene. Jeg ser frem til å ta fatt på spennende prosjekter samt dele kunnskap og erfaringer med mine nye kolleger, sier Stine Undrum i meldingen.

Stine begynner i stillingen høsten 2023 etter oppsigelsestiden i Bane Nor.