Stema etablerer seg i Stavanger

Stema Rådgivning fortsetter sin offensive satsning og har nå etablert kontor i Stavanger.

Med seg på laget har de fått de tre erfarne bygg og anleggslederne Roy Ove Svarstad, Arvid Karlsen og Bjarke Johannessen.

Rådgivningsselskapet har akkurat blitt nominert til Årets Romeriksbedrift.

De tre har erfaring som prosjekt- og anleggsledere fra privatmarkedet i Stavanger og jobbet tidligere i Trygg prosjekt as. Stema oppfatter Stavanger som et område med stort potensial der både det private og det offentlige markedet innen bygg og anlegg er i fremgang.

- Etableringen av Stavangerkontoret er med å styrke Stemas posisjon spesielt på Vestlandet, og i det norske markedet generelt. Vi opplever at våre kunder har et stadig høyere fokus på kompetanse og fleksibilitet. Denne utvidelsen gjør at vi nå kan bli med eksisterende og nye kunder inn i flere interessante prosjekter, sier regionsdirektør Vest, Magnar Rusten som med dette øker sitt ansvarsområde betraktelig, han har nå 17 medarbeidere med seg på Vestlandet.

Stema, som har hovedkontor i Nannestad er med dette etablert med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim og Nannestad, og selskapet har ingen planer om å stanse med det.

- Vi har en offensiv strategi som tilsier vekst innen de rette markedene, og vi er stadig på jakt etter både de gode hodene og andre rådgivningsselskaper som er godt drevet som vi kan diskutere muligheter med, sier Øyvind Løkke, administrerende direktør i Stema Rådgivning.

Stema Rådgivning har akkurat blitt plukket ut som en av seks finalister til Årets Romeriksbedrift 2013. Prisen deles ut 28. april på Lillestrøm. Det er åttende gang at prisen deles ut.