Daglig leder Jon Sigurd Johansen i M-Tek. Foto: M-Tek
Daglig leder Jon Sigurd Johansen i M-Tek. Foto: M-Tek

Spesialistselskaper går inn i Håndverksgruppen

Bergen Takstsenter og de Drammen-baserte spesialistfirmaene M-Tek og M-Tett går inn i Håndverksgruppen.

Det skriver Håndverksgruppen i en pressemelding fredag.

Bergen Takstsenter er et takstfirma i Bergen og omegn bestående av tre takstingeniører, og blir en del av Håndverksgruppens satsning opp mot forsikringsbransjen, heter det i meldingen. M-Tek og M-Tett er spesialister på feilsøk og reparasjon av varmekabler og reparasjon av utettheter i baderom.

Håndverksgruppen bygger nå opp et nytt forretningsområde de kaller Spesialist, hvor de to nye selskapene kommer inn.

M-Tek tilbyr løsninger for feilsøk og reparasjon av varmekabler i hus, hytter og næringsbygg – innendørs og utendørs. Selskapet ble startet i 1987, og teller i dag 35 ansatte.

M-Tek startet i 2018 opp søsterselskapet M-Tett, som jobber med skadebegrensning relatert til utettheter i våtrom. Dette kan være i eller rundt sluk, dusjbatteri, sisterne og lignende. Samlet omsetter de to selskapene for om lag 100 millioner kroner i året, heter det i pressemeldingen.

– Vi har vokst jevnt og trutt i alle år, og særlig godt de senere årene. I den fasen vi er i nå, hadde vi behov for å styrke organisasjonen i selskapet og gjøre strukturen mer robust, for å sikre grunnlaget for videre vekst. Enten måtte vi ta aktive grep selv for å få dette på plass, eller vi kunne bli en del av noe større. Håndverksgruppen harmonerte godt med vårt verdigrunnlag. Både med tanke på bærekraft, kundetilfredshet, bedriftskultur og fokus på de ansatte som enkeltindivid og bidragsytere i et team. Vi ser frem til å utvikle virksomheten vår videre innenfor Håndverksgruppen. Vi føler oss som et vinnerlag, og tror vi går inn i et større vinnerlag, sier daglig leder Jon Sigurd Johansen i M-Tek.