Johnny Hübinette (t.v) og Peter Hagman i malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm blir nå en del av Håndverksgruppen. Foto: Privat
Johnny Hübinette (t.v) og Peter Hagman i malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm blir nå en del av Håndverksgruppen. Foto: Privat

Svensk selskap inn i Håndverksgruppen

Malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm er det tredje selskapet som nå blir en del av Håndverksgruppen.

Hagman och Hübinette Måleri er ett av Stockholms store malerfirmaer med 60 ansatte, og en årlig omsetning på over 60 millioner kroner, skriver Håndverksgruppen i en pressemelding.

- Dette er et solid og velrennomert selskap i Stockholms-regionen, og vi er svært fornøyde med å styrke vår portefølje innen malervirksomhet i Sverige. Vi er stolte over at Hagman och Hübinette Måleri valgte oss, og vi gleder oss til å vokse sammen i Sverige, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen i meldingen.

Håndverksgruppen er blant de ledende aktør innen maling, gulv, mur og flisarbeid i Norge, og konsernet er nå i gang med en offensiv satsing i Sverige.

- Det skjer mye i det svenske håndverksmarkedet for tiden, og vi er blitt kontaktet av flere aktører som har ønsket å kjøpe. Valget vårt falt på Håndverksgruppen. Vi har hatt en god dialog underveis, og vi deler deres forretningsfilosofi og tanker om fremtiden, sier påtroppende daglig leder Peter Hagman i Hagman och Hübinette Måleri.

Hagman och Hübinette Måleri er et tradisjonelt malerfirma med hovedkontor i Johanneshov, en bydel i Stockholm. Selskapet påtar seg større og mindre maleroppdrag, og jobber tett opp mot store entreprenører og boligbyggere i hele Stockholms-regionen.