Fra Venstre Trond Ove Gaulen. Thomas Alexander Gaulen og Tom Rikard Pedersen.
Fra Venstre Trond Ove Gaulen. Thomas Alexander Gaulen og Tom Rikard Pedersen.

Håndverksgruppen utvider med murmestere i vest

Håndverksgruppen øker kapasiteten når Murmester Røttingen AS og Murmester Tor T. Pedersen AS fra Os og Bergen nå går inn i selskapet.

Kjell Røttingen .
Kjell Røttingen .

- Det er en glede å ønske disse bedriftene inn i Håndverksgruppen. Vi er veldig fornøyde med at vi med dette tilskuddet får vi økt vår kapasitet innen mur og flis i Bergensregionen. Samtidig passer begge bedriftene godt inn hos oss kulturelt, sier konsernsjef Øyvind Emblem i en melding fra selskapet.

- Vi ser frem til en ny og spennende hverdag som en del av Håndverksgruppen. Vi har hørt mye positivt om konsernet, sier Kjell Røttingen, murmester og daglig leder i Murmester Røttingen AS i meldingen.

Bedriften utfører alt innen mur og flisarbeider. Etter en periode med stor vekst, har de i dag en omsetning på rundt 15 millioner kroner per året. Kjell Røttingen har lang fartstid i faget men hadde et avbrekk noen år offshore som han kombinerte med murerfaget på fritiden. Da oppdragsmengden ble for stor til å håndtere på fritiden startet han for fullt med murarbeid igjen. Firmaet ble aksjeselskap i 2018 og består i dag av ni ansatte og en lærling.

Murermester Tor T Pedersen AS holder til i Bergen sentrum. Håndverksbedriften teller i dag cirka 20 ansatte, og hadde en omsetning på over 28 millioner kroner i 2020.

- Vi har økt vår omsetning jevnt og trutt og akkurat nå har vi ordrer langt inn i 2022. Vi leverer tjenester til hele Bergensregionen og tar oppdrag i privat- og bedriftsmarkedet, samt forsikringsoppdrag, forteller murmester og daglig leder Tom Pedersen som tok over bedriften etter sin far i 2002.

Kjøpesummen er konfidensiell mellom partene, men alle eierne reinvesterer en betydelig del av salgssummen og blir aksjonærer i Håndverksgruppen.